top of page
FF wit_V3 (papier) (1).png
Persoonlijk en met aandacht 

FIT Fysiotherapie staat voor persoonlijke aandacht en kwalitatief goede zorg. We nemen de tijd voor jou en je klacht of blessure. Je wordt één op één begeleid en ieder behandelplan is uniek. Jij hebt onze volledige aandacht, totdat jij weer FIT door het leven gaat.

FIT Fysiotherapie voert wetenschappelijk onderbouwde behandelingen uit. Door onze aanpak wordt pijn verminderd, de manier waarop je beweegt verbetert en een blessure voorkomen. Wij bieden een unieke en persoonlijk behandeltraject, informele benaderingswijze, duidelijke communicatie en een goede bereikbaarheid. Dit kan zowel op de praktijk als bij u thuis!

Wij maken gebruik van twee behandelvormen:

- Hands-on; Hierbij informeren en adviseren wij, zorgen we voor ontspanning, mobiliseren het lichaam, geven wij (sport)massages en kan dry needling worden aangeboden.

- Hands-off: Hierbij informeren en adviseren wij, geven wij oefentherapie, worden huiswerkoefeningen gegeven, gebruik gemaakt van eHealth en wordt preventief getraind

Herstel

Wij helpen je lichaam met een optimaal herstel. Door de persoonlijke aandacht waar wij voor staan leveren we kwalitatief goede zorg. We nemen de tijd, jouw behandelplan is uniek, bieden één op één begeleiding en zijn altijd bereikbaar. Op deze manier sta jij (weer) FIT in het leven. Dit behandelplan bestaat uit een combinatie van oefeningen, mobilisaties en verschillende bindweefseltechnieken.

©Klaus-Vedfelt.jpg
Preventie 

Voorkomen is beter dan genezen. Door middel van (preventief) trainen zorgen we ervoor dat de kans op blessures wordt verkleind. Kom met ons trainen! Met als doel: een FITTER lichaam en een stabiele geest. Dit doen wij door het analyseren van jouw bewegingsbeperkingen en kracht defecten. Na deze analyse maken we een op maat gemaakt behandelplan voor jou waarmee we deze beperkingen laten verdwijnen. 

(acute) Pijn

FIT Fysiotherapie biedt effectieve behandelingen tegen chronische of acute pijn. Door de bron van de pijn aan te pakken wordt terugkeer voorkomen. Tijdens de behandeling geven we je praktische handvatten hoe om te gaan met de pijn, zodat jij je klachten weer de baas wordt. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Haarlem en Rotterdam, maar ook bij je thuis. FIT zal na een behandeltraject altijd tips en handvaten geven, zodat de pijn in de toekomst voorkomen kan worden. Samen stellen we een persoonlijk en FIT plan op, om te bepalen wat het meest ideale behandeltraject voor jou is.

bottom of page